atenció al client    931 004 525  

Atenció al Client

TRUQUI'NS

El nostre horari d'Atenció al Client està disponible de dilluns a divendres de 9:00 a 19:00

+34 931 004 525

+34 644 713 779

ESCRIGUI'NS

Contacti'ns per correu electrònic fent servir el següent enllaç o escriviu-nos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

INTERACTUÏ

Estem a la seva disposició a les xarxes socials

treballa amb nosaltres

COSIDOR/A

Requerim cosidor/a especialista en el sector de l'entapissat de mobiliari i tèxtil per a la llar. Es valorarà l'atenció al detall, orientació a la qualitat i el treball minuciós. Imprescindible l'habilitat en el maneig de màquines planes de triple arrossegament i overlock. Molt valorable tenir experiència en patronatge, encara que no és imprescindible. T'agrairem que ens enviïs el teu C.V. adjunt a la sol·licitud:

TAPISSER/A ARTESÀ

Es necessita tapisser amb experiència, que domini les tècniques tradicionals i amb capacitat per treballar de forma autònoma. Es valorarà la capacitat i eficiència tècnica així com la qualitat dels acabats. Si us plau, omple la següent sol·licitud i adjunta el teu C.V.

DISSENYADOR/A DE MOBILIARI

Estem buscant un expert dissenyador amb coneixements en el sector d'interiors, projectes i contractes. Essencial és el domini dels principals programes de disseny, Autocad 2d i 3d, Autodesk Inventor, 3d Studio Max, etc, així com una excel·lent capacitat en el dibuix a mà alçada. Absolutament ESSENCIAL és la capacitat d'executar i dur a terme independentment també els projectes que es presentaran al client. Un bon coneixement d'anglès és molt apreciat. Si estàs interessat, omple la següent sol·licitud: